Therapeut

 

Mijn naam is Elaheh Belaji en ik ben geregistreerd (BIG) Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut en Gezondheidszorg psycholoog. Sinds 2001 werk ik binnen verschillende grote GGZ instellingen.

Ik ben gespecialiseerd in angststoornissen, depressieve stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en psychodiagnostiek. Tevens heb ik veel ervaring op het gebied van autisme, ADHD, systeem en relatie problemen en recidiverende Burn-out klachten.

Oorspronkelijk kom ik uit Iran en sinds 1995 woon ik in Nederland. In Tehran heb ik een universitaire opleiding tot psycholoog afgerond. Ik heb een aantal jaren als psycholoog in Tehran gewerkt en ervaring opgedaan op het gebied van diagnostiek. In 2001 heb ik mijn master studie aan de universiteit Utrecht afgerond. Daarna heb ik mijn kennis verder ontwikkeld met de postmaster studie (gezondheidszorg) en de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog en psychotherapeut.

Betrouwbaarheid, warmte, respect en optimisme horen bij mijn werkstijl. Ik geloof in de drive en de kracht die iedereen in zich heeft en wil die samen met u tijdens de therapie aanspreken. Een goede therapeutische relatie vind ik een onmisbare voorwaarde voor een succesvolle therapie.

Contact en Route

 

U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of onderstaand formulier. U ontvangt van mij zo spoedig mogelijk een reactie.

Contact

Hartelijk dank voor uw bericht.
Ik zal spoedig contact met u opnemen.